Orobitg – arquitectes i urbanisme | Socis Fundadors - Orobitg - arquitectes i urbanisme

Socis Fundadors

OROBITG – Arquitectura & Urbanisme

 

La trajectòria de l’equip director, que acumula més de 40 anys d’experiència a Andorra i Espanya, presenta un bagatge en projectes construïts amb un volum de més de 300.000 m2 destinats a edificis plurifamiliars i unifamiliars, més de 125.000 m2 destinats a hotels, i més de 75.000 m2 destinats a equipaments públics. També s’han realitzat diversos projectes urbanístics, de rehabilitacions i d’interiorisme.

L’equip director està format per :

Josep Lluís Orobitg Jiménez – Arquitecte nascut l’any 1947, de nacionalitat espanyola, i titulat per la Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona l’any 1973. En actiu durant més de quaranta anys,  ha abordat una gran varietat de projectes i tipologies arquitectòniques, tant a nivell individual com en col•laboracions amb tècnics nacionals i estrangers.

 

Ciro Orobitg Pérez – Arquitecte nascut l’any 1974, de nacionalitat Andorrana, i titulat per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (Universitat Politècnica de Catalunya, UPC) l’any 2000. Ha compaginat el desenvolupament de la professió amb estudis de Postgrau en Instal•lacions Arquitectòniques (UPC–2010/2011), postgrau en direcció i gestió de projectes immobiliaris (UPC-Tech talent Center ),  i màster en administració i direcció d’empreses (MBA -EAE)